Svejo.net Termo.bg Kulinaria.bg Bulevard.bg Mobility.bg Hardwarebg.com Calculator.bg

Калкулатор

спорт и здраве: калкулатори

Калкулатор - индекс на телесната маса

Калкулаторът изчислява индекса на телесната маса (Body Mass Index - BMI). Индексът спомага да се определят нормалните стойности на теглото и степента на затлъстяване при лица над 17 години. Резултатите от калкулатора не са показателни за бременни или кърмещи жени, както и за хора със значителна мускулна маса.

Калкулатор - калории изразходвани със спорт

Калкулаторът изчислява колко калории ще изразходвате при натоварване с различни видове спорт. В допълнение калкулаторът ви дава възможност да изчислите и разхода на енергия при различни дейности от ежедневието.

Енергиен калкулатор

С помощта на калкулатора може да изчислите какви са вашите енергийни нужди в зависимост от физическите ви данни, възраст и начин на живот. Ако желаете да намалите теглото си, калкулаторът ще ви предложи алтернативни решения за прием на калории.

Калкулатор за идеално тегло

Калкулаторът изчислява какво е идеалното тегло при определена височина и пол. Тъй като съществуват различни методи за изчислението му, калкулаторът продоставя резултати според най-разпространените методологии.

Здравни осигуровки - калкулатор

Калкулатор за изчисляване на дължими вноски за здравно осигуряване за възстановяване на здравноосигурителни права.

Овулационен калкулатор

Изчислява овулация и най-благоприятните дни за зачеване.

Калкулатор бременност

Термин-Калкулатор. Изчислява деня на очакваното раждане и в кой период от бременноста сте в момента.
Свържете се с нас Facebook Twitter
 

Xenium е независима дигитална медийна компания, основана през 2007 година. Чрез сайтовете си достигаме до над 2 800 000 уникални потребители месечно в България. Стремим се да отговорим на нуждите на хората да се информират и забавляват, да споделят и общуват, предоставяйки им високостойностно съдържание и услуги.

Медии
 
За реклама За нас http://xenium.bg
Copyright © 2013 Ксениум ООД. Всички права запазени.