Калкулатор

Калкулатор разходи на работодател

Калкулатор нето - общ разход за работодателя. Изчислява цената на труда или общия месечен разход на работодателя при договорена със служител нетна работна заплата.

Моля, въведете необходимите данни
Данни за работника/служителя
нетна заплата:
дата на раждане на служителя:
работи в условията на:
ставка ТЗПБ %

Указания

Разходът за работодателя за служител нает по трудов договор е брутната заплата на служителя плюс осигуровките платени за сметка на работодателя. Служителят от своя страна се интересува от нетната си заплата, но той също има разходи за осигуровки, а освен това плаща и данък физически лица.

Целта на калкулатора е да изчисли цената на труда или общия разход който ще направи работодателя, за да може да се изплати на служител договорена нетна работна заплата.

След като попълните входните данни и натиснете бутона „пресметни“, ще се визуализира резултат с общия разход на работодателя, както и на елементите (плащанията) които са включени в този разход: договорената нетна заплата, данък ФЛ и дължимите осигуровки.

При натискане на бутона „подробности“ ще се визуализират и останалите параметри: брутна заплата на служителя, осигурителен доход, облагаем доход, както и разбивка на дължимите осигуровки по различните осигурителни покрития.

Свързан калкулатор

Общ разход на работодател – нетна заплата

Изчислява нетна заплата, при предварително определен бюджет за общи разходи по трудов договор на служител.
Сподели:  Facebook | Twitter

Реклама

ОЩЕ КАЛКУЛАТОРИ

Реклама

Допълнителен калкулатор

КЪМ ОСНОВНИЯ КАЛКУЛАТОР
-Контакти- -Условия за ползване- -Поверителност-