Svejo.net Termo.bg Kulinaria.bg Bulevard.bg Mobility.bg Hardwarebg.com Calculator.bg

Калкулатор

Бързи кредити - калкулатор

Бързи кредити. Калкулаторът изчислява параметрите на потребителски кредити от небанкови финансови институции - общ размер на изплатените суми, общо оскъпяване за срока на бързия кредит, годишен лихвен процент и годишен процент на разходите - ГПР на кредита.

Моля, въведете необходимите данни
Размер на кредита:
Начин на погасяване:
Срок на кредита в дни: дни
Размер на вноската:

Бързи кредити

Бърз кредит или кредит срещу лична карта е популярното наименование на потребителските кредити, отпускани от небанкови финансови институции.

Характеристика на бързите кредити

  • заемите се одобряват изключително бързо - в повечето случаи в рамките на деня в който е подадена заявката.
  • отпускат се сравнително малки суми - в масовия случай до и около 1000 лева
  • имат сравнително къс срок за погасяване - от няколко дни до една година.
  • разнообразие от продукти - предлагат се кредити с еднократно погасяване в рамките на няколко дни след усвояването, бързи кредити със седмични вноски, класически потребителски кредит с месечни вноски и др.

Условията и параметрите при които компаниите отпускат бързи кредити са доста различни и директното сравнение е затруднено. Всеки потребител на тази услуга знае за каква сума кандидатства, за какъв срок и как ще погаси кредита и какъв е размера на погасителната вноска. Предназначението на калкулатора е да ви помогне да разберете какви са останалите параметри.

Сподели:  Facebook | Twitter

Реклама

Свържете се с нас Facebook Twitter
 

Xenium е независима дигитална медийна компания, основана през 2007 година. Чрез сайтовете си достигаме до над 2 800 000 уникални потребители месечно в България. Стремим се да отговорим на нуждите на хората да се информират и забавляват, да споделят и общуват, предоставяйки им високостойностно съдържание и услуги.

Медии
 
За реклама За нас http://xenium.bg
Copyright © 2013 Ксениум ООД. Всички права запазени.