Svejo.net Termo.bg Kulinaria.bg Bulevard.bg Mobility.bg Hardwarebg.com Calculator.bg

Калкулатор

имоти - калкулатори

Сделки с имоти - калкулатори. Изчисляване на данъци и такси при покупка на имот, лихви и такси по ипотечни кредити, данъци и такси при ипотека.

Нотариални такси данъци при покупка на имот

Калкулаторът изчислява данъците и таксите, които имат най-голяма тежест при покупка на недвижим имот: общинския данък за придобиване на имущество по възмезден начин, нотариалната такса и таксата за вписване на имота.

Кредитен калкулатор - ГПР

Калкулаторът изчислява Годишния Процент на Разходите (ГПР) по кредит. С помощта на калкулатора ще изчислите месечните вноски, лихвите и таксите, които ще трябва да платите, при обслужването на един кредит.

Калкулатор - нотариални такси при ипотека

С помощта на калкулатора се изчисляват нотариалните и съдебни такси при учредяване и заличаване на договорна или законна ипотека.
Свържете се с нас Facebook Twitter
 

Xenium е независима дигитална медийна компания, основана през 2007 година. Чрез сайтовете си достигаме до над 2 800 000 уникални потребители месечно в България. Стремим се да отговорим на нуждите на хората да се информират и забавляват, да споделят и общуват, предоставяйки им високостойностно съдържание и услуги.

Медии
 
За реклама За нас http://xenium.bg
Copyright © 2013 Ксениум ООД. Всички права запазени.